joi, 20 noiembrie 2014

Aerostar rămâne lider regional pe piaţa aeronautică



Compania Aerostar, din Bacău, şi-a menţiut, după primele trei trimestre ale anului, poziţionarea de vârf pe piaţa din România şi este lider regional în Europa Centrală şi de Sud-Est. Principalele linii de afaceri dezvoltate de Aerostar au fost fabricaţia de produse aeronautice, mentenanţa de avioane comerciale şi sisteme aero şi terestre pentru apărare, producţie şi integrări.
Volumul de vânzari realizat de societate în perioada ianuarie - septembrie 2014 a fost de peste 161 de milioane de lei, din care la export aproape 141 de milioane de lei (87,5% din total vânzări).
Societatea a investit, în aceeaşi perioadă, aproape zece milioane de lei, mai bine de jumătate pentru o nouă capacitate de producţie şi creşterea exportului, cealaltă jumătate, aproape întreagă, pentru achiziţii şi modernizări de echipamente tehnologice, maşini şi unelte, sisteme informatice performante etc.
Aerostar a scos un profit net de 12,5 milioane de lei până la sfârşitul trimestrului al treilea, dar pentru anul viitor ambiţia este de majorare a profitului cu 33%. Compania lucra, la 30 septembrie, cu 1892 de salariaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu