vineri, 28 noiembrie 2014

Expo Luna Cadourilor continuă la Centrul de Afaceri



„Expo Luna Cadourilor”, manifestare promoțională organizată de societatea Centrul de Afaceri și Expozițional (CAEx) Bacău, în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, continuă sâmbătă și duminică (29 și 30 noiembrie) și oferă publicului, la Centrul de Afaceri și Expoziții Mircea Cancicov, posibilitatea achiziționării de cadouri pentru Sărbători.
Evenimentul aduce în același loc 18 producători, importatori și distribuitori de produse și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, articole handmade, cărți, jocuri, jucării, dulciuri, produse artizanale, produse alimentare și cosmetice.
Pe parcursul evenimentului au loc ateliere creative și recreative pentru copii, iar cele mai îndrăgite mascot, Minnie și Mickey Mouse, alături de Ajutoarele Moșului, cantă, dansează și preiau scrisorile pentru Moș Crăciun.
Sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 11,00 începe un program de cântece și dansuri alături de Minnie și Mickey Mouse, iar de la ora 12,00 au loc concursurile „Cel mai înalt castel” și „Sărituri în trei picioare – echipe de părinți și copii”. Tot atunci va avea loc și concursul pentru grupele de copii de la grădinițe, pe tema „Brăduțul meu de Crăciun”. De la ora 13,00, are loc un moment de magie cu Magicianul Augustin, iar de la ora 14,00 începe spectacolul „Fata babei și fata moșului (în regia lui Valentin Dobrescu), urmat de spectacolul „Fabule Jucăușe” – ambele susținute de Teatrul Municipal Bacovia, secția Animație.
Duminică, 30 noiembrie, de la ora 14,00, are loc extragerea tombolei cu premii oferite de Selgros Cash & Carry România, Animatori Evenimente și Avon.
Expoziția se poate vizita sâmbătă de la ora 10,00 până la ora 18,00, iar duminică de la ora 10,00 până la ora 16,00.

 „În acest fel vrem să fim mai aproape de comunitate și să aducem câteva clipe de bucurie pentru băcăuani, dar să impulsionăm și micii producători sau IMM-urile care au venit să expună aici. Expoziția va trebui să ia amploare ca număr de expozanți, în anii următori. Ne situăm, deja, în zona expozițiilor obișnuite de acest fel din regiunea noastră. Vrem să o dezvoltăm, să fie un punct de atracție pentru oraș și pentru cei din județele limitrofe Bacăului.”
Corneliu Pricope, directorul general al CAEx Bacău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu