luni, 17 noiembrie 2014

S-a deschis primul magazin din franciza Barrier, în Bacău




Florin Chitic, administratorul Flosim,
și Adrian Gârmacea (mijloc) au tăiat panglica inaugurală 
Producătorul băcăuan de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, compania Electric Plus, și firma Flosim au inaugurat ieri, 17 noiembrie, în Bacău, primul magazin din sistemul de francizare a brandului Barrier.
„Dacă îl parafrazăm pe primul om care a ajuns pe Lună, putem spune că am făcut un pas mic pentru compania noastră, dar va fi un pas mare pentru partenerii pe care îi avem și, desigur, pentru clienții din țară. Cu un astfel de pas vom dezvolta forța de vânzări, clienții vor avea o altă experiență, vor apărea magazine care arată mult mai bine, cu personal mult mai calificat, cu toate mostrele aduse la zi, cu ultimele noutăți tehnologice. Astfel, vom împinge piața înr-o altă direcție. Suntem bucuroși că prima franciză a apărut în Bacău, în orașul de unde a plecat la drum și compania noastră.”
Adrian Gârmacea, administratorul brandului Barrier

Noul sistem de franciză vizează circa 100 de asemenea magazine în toată țara până la finele lui 2015. Adrian Gârmacea a precizat că este vorba de o afacere la cheie pentru care taxa solicitată este de 5.000 de euro și asigură drepturile de exploatare ale brandului, produselor și sistemelor de lucru Barrier. În fiecare unitate francizată Barrier investește 30.000 de euro, inclusiv pentru organizarea de cursuri pentru personalul implicat în operarea francizei la „Academiei Barrier”. Fiecare francizat mai are nevoie de o investiție de circa 5.000 de euro, în lucrări civile interioare, chiria spațiului și utilități, în primele 2 - 6 luni de lucru. Investiția poate fi amortizată în maxim 6 luni pentru cei care activează deja în domeniul tamplăriei PVC și de un an pentru cei care nu lucrează în acest domeniu.
Pentru brandul Barrier lucrează aproximativ 500 de specialiști.
Cifra de afaceri, de aproximativ 15 milioane de euro, din 2013, situează compania pe primul loc în România ca partener Rehau și în primii zece din Europa. În urma investiției finalizate în 2014, de cinci milioane de euro, Barrier deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu