duminică, 1 februarie 2015

Central Plaza este scos la vânzare pe olx.ro



Complexul comercial Central Plaza, din Bacău, a fost scos din nou la vânzare, prin Eurobank Property Services, care a apelat și la platforma de anunțuri olx.ro. Vânzătorul cere pe el nu mai puțin de 4,6 milioane de euro, dar face precizarea că acesta este negociabil. Suprafața totală construită este de peste 9.000 mp, din care pe 4.000 mp se află parcarea, plasata sub magazine.
Complexul comercial, cunoscut, în ultimii ani și prin cele câteva magazine și cafenele care au fost deschise acolo, între care și Carrefour Market, dar și prin expozițiile și târgurile organizate de Camera de Comerț, a fost inaugurat în aprilie 2009, după trei ani de la anunțarea proiectului. Investitorul a fost societatea Cip-Savin Com, din Câmpulung Moldovenesc. “Câind lucrezi cu bani din credite bancare și nu cu fonduri venite dinafară – ne declara, la momentul lansării proiectului, Ciprian Savin, administratorul firmei Cip-Savin – , este altceva. Mizam pe o investiție de cinci milioane de euro, inițial, dar evoluțiile ulterioare ne-au adus la opt”. Astfel, cu sprijinul administrației locale, pe terenul proprietate al societății Cip-Savin Com, din strada Erou Ciprian Pintea, lângă terenurile de tenis, a apărut supermarket-ul cu alură modernă și cu o organizare diferită de a oricărui supermagazin similar de atunci, când era prima unitate comerciala de astfel de dimensiuni din zonă.
Valoarea de piață a complexului a ajuns la peste 27 de milioane de lei, dar propritarul s-a văzut în situație de faliment în anul 2013, iar clădirea vândută.
Analiștii pieței imobiliare susțin că stocul de spații comerciale moderne din Bacău a ajuns la peste 82.000 mp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu