luni, 23 februarie 2015

Dedeman înregistrează brandul „Pavăl” la OSIM



  • brandul reprezintă numele de familie al proprietarilor companiei
Buletinul Oficial de Proprietate Industrială a făcut publică cererea depusă de compania Dedeman, din Bacău, la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), prin care se solicită înregistrarea ca marcă înregistrată a numelui de familie al proprietarilor companiei, frații Dragoș și Adrian Pavăl. Cererea a fost depusă prin intermediul unui cabinet individual de proprietate industrială din Bacău, pentru clasa 35 de servicii ale OSIM „Servicii ale supermarketurilor privind comercializarea tuturor materialelor de construcții și utilat locuințe”.
~n Buletinul Oficial de Proprietate Industrială, numele noii mărci nu apare într-un desen deosebit, ci ca un cuvânt scris obișnuit, cu majuscule.
Comentatorii acestei cereri a proprietarilor companiei Dedeman spun că ea ar putea permite fraţilor Pavăl să scoată la vânzare produse de bricolaj şi materiale de construcţii sub brandul „Pavăl” şi în alte centre comerciale, nu doar în rețeaua Dedeman.
După unele declarații apărute în presă, numele Dedeman însuși ar fi fost creat din inițiale ale prenumelor membrilor familiei Pavăl, dar după alte variante ar fi fost preluat după numele unui lanț hotelier din Turcia.
Compania Dedeman este ea însăși liderul pieței de bricolaj din România, cu o rețea de 40 de magazine și o cifră de afaceri de peste 600 de  milioane de euro. Unul dintre principalele obiective ale companiei este de acoperire a pieței din București, unde mai are trei magazine, iar de curând a început lucrările la un nou magazin. Planurile Dedeman sunt de a ajunge la 50 de unități în România până la sfârșitul anului 2016, iar în București la șase magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu