vineri, 10 iulie 2015

Englmayer a deschis, în Bacău, al cincilea depozit din România



G. Engelmayer, companie multinațională austriacă pentru logistică în transporturi, casă de expediţii furnizoare de servicii complete, a deschis în Bacău cel de al cincilea său depozit Englmayer din România, pentru optimizarea serviciilor de distribuție pe zona de est. Evenimentul a avut loc după aproximativ doi ani de la înființarea filialei din Arad. Noul terminal este destinat județelor, Bacău, Vrancea, Vaslui, Neamț, Iași, Suceava și Botoșani și oferă servicii de cross-dock și de depozitare. Fiind situat la intrarea în Bacău dinspre Onești, el va avea funcție principală de depozit de tranzit, susținut de terminalul din Sibiu, care menține planificarea curselor. In faza curentă de dezvoltare, terminalul se va ocupa în special de cross-dock-ul camioanelor Englmayer de linie, care leagă depozitul din Sibiu de cel din Bacău.
Pentru toamna acestui an, Engmayer România anunță și următoarea etapă de dezvoltare a noului depozit: o linie de grupaj zilnică și directă între Englmayer București și Englmayer Bacău. Noua legatură va completa linia deja existentă între Englmayer Sibiu și Englmayer Bacău.
Rețeaua Englmayer are depozite în opt țări europene, iar în România mai are terminale în Florești (Cluj), Dragomirești Deal (București), Sibiu și Arad.
Cifra de afaceri s-a dublat în ultimii cinci ani, la fel şi numărul personalului. Grupul Englmayer are aproximativ 450 de angajaţi, care prelucrează aproape 1,5 milioane de transporturi anual.
Englmayer este o afacere de familie cu o tradiție continuă de peste 150 de ani. A fost înființată în 1858, de Martin Dollhäubl și preluată, în 1862, de G. Englmayer. Din 1907 a avut alți noi proprietary, din 1979 fiind a economistului Heinz Wiesinger.

2 comentarii:

  1. I think the admin of this site is in fact working hard for his site, since here every material is quality based material.


    Also visit my weblog; Jacob Hiller Jump Manual Review Techniques Exposed

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks very nice blog!

    My homepage: quest bars

    RăspundețiȘtergere