joi, 20 august 2015

S-au lansat Bursele școlare Dedeman pentru anul 2015 - 2016



Tote magazinele Dedeman primesc, la Biroul Resurse Umane,
dosarele pentru bursa școlară


Asociația Dedeman continuă și în anul școlar 2015 - 2016 programul de acordare a burselor școlare elevilor de liceu din mediul rural care au rezultate școlare foarte bune, dar sunt copii cu posibilități materiale reduse.
Programul se adresează elevilor care au fost declarați admiși în clasa a IX-a la unul dintre liceele de stat, cu medie peste opt, și care nu au posibilități materiale pentru continuarea studiilor. Se vor acorda burse de acest fel in fiecare județ în care există un magazin Dedeman.
Cuantumul bursei lunare este stabilit în limitele cheltuielilor de cazare și masă la căminul internat al liceului. Condițiile pe care elevul trebuie să le îndeplinească sunt prevăzute în Regulamentul
de Acordare a Bursei care poate fi găsit pe site-ul companiei Dedeman (www.dedeman.ro), precum si la departamentul Resurse Umane din magazinele Dedeman.
Selecția se va face pe bază de dosar, care va conține documentele indicate în Regulament și care trebuie depus la același birou de Resurse Umane din magazinul Dedeman. Depunerea dosarelor trebuie făcută până pe 25 septembrie, iar comunicarea listei finale se face în perioada 11 – 15 octombrie. Încheierea contractelor de acordare a buselor va avea loc în perioada 16 – 31 octombrie.
Bursa poate fi suspendată în cazul în care elevul este exmatriculat, renunță la frecventarea cursurilor, înregistrează 20 de absențe nemotivate într-un trimestru, corigențe la una sau mai multe materii, dacă situația materială a acestuia se schimbă și nu se mai încadrează în limitele prevăzute su pe parcurs se constată că au fost furnizate intenționat date eronate cu privire la situația materială în dosarul prin care se solicită bursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu