marți, 1 septembrie 2015

Compania Rompetrol caută dealeri în județul Bacău



Compania Rompetrol a lansat anunțul pentru dealerii din județul Bacău care ar putea prelua cele stațiile de carburanți pe care le are în Bacău (2), Onești și Comănești și precizează că își dezvoltă afacerea prin implicarea antreprenorilor interesați să opereze astfel de unități.
Un dealer căutat de Rompetrol trebuie să fie dinamic și să dorească să exceleze, să aibă experiență de cel puțin doi ani în coordonarea unei echipe, abilități excelente de vânzare și experiență de cel puțin trei ani în activități de vânzare retail și cel puțin studii medii, să cunoască limba engleză la nivel conversațional și să-i fie familiar lucrul cu pachetul MSOffice. Un dealer trebuie să depună garanții reale (ipotecă sau depozit bancar) la preluarea unei stații Rompetrol, să nu aibă mențiuni în cazierul judiciar și să aibă reședința în zona geografică în care este situată stația preluată. Experiența de lucru într-o stație de carburant și în administrarea unei afaceri proprii vor reprezenta un avantaj real, dar Rompetrol oferă și un training operațional timp de patru săptămâni. Compania îi mai cere dealerului și domiciliu în localitatea în care se află benzinăria.
În județul Bacău, Rompetrol mai are trei parteneri cu benzinării în Bacău, Valea Seacă și Răchitoasa și două stații expres în Răchitoasa și Vultureni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu