joi, 3 septembrie 2015

Mai multe candidaturi Agricola în concursul „Premiile Piața 2015”



Carmen Gavrilescu, Marketing Manager la Agricola,
a ridicat, anul trecut, premiul „Cel mai puternic brand” 

Grupul Agricola Bacău și-a sporit numărul candidaturilor la cea de a zecea ediție a concursului „Premiile Piața 2015”, la șase dintre cele 15 secțiuni ale acestuia. Competiția este organizată de revista Piața – platforma de comunicare business to business pentru industria bunurilor de larg consum. Agricola este o veterană în această întrecere, în care a fost premiată de mai multe ori.
În acest an, Grupul concurează la secțiunea „Cel mai bun produs” cu gama „Ușor de gătit” și „Pui Antistres” (relansare), compania sa Europrod cu „Cârnați Proaspeți 100% Din Pulpă de Pui”, „Mititei 100% Din Pulpă de Pui”, „Nuggets Din Piept de Pui Fără E Uri” și „Specialități – Rulade Refrigerate”, iar compania Salbac cu „Salam Uscat Mozaic”. La secțiunea „Cea mai eficientă promoție a unui furnizor”, Grupul Agricola vine cu campania „Mese de Poveste” și cu produsele „Pui Familist – Promo” și „Pui Fericit – Promo”, Europrod cu „Șnițel De Pui 640 Grame”, „Frigărui de Pui 300 Grame” și „Cârnați Refrigerați 100% Din Pulpă de Pui”, iar Salbac cu „Salam Sinaia 1 + ½”. La secțiunea „Cel mai puternic brand”, va fi etalat brandul „Agricola”. De asemenea, Agricola, Europrod și Salbac concurează și la secțiunile „Cel mai bun partener”, „Cel mai bun furnizor roman” și „Marele premiu pentru cel mai bun furnizor”, iar Agricola Magazine la „Cel mai bun comerciant român”
Până acum au fost înscrise în competiție 444 de candidaturi la toate cele 15 secțiuni, în care sunt puse în joc 50 de trofee, pentru furnizorii și comercianții din FMCG (Fast Moving Consumer Goods – Bunuri de consum cu mișcare rapidă), care sunt constienți de valoarea muncii lor și care acceptă să se supună evaluării de către comunitatea de afaceri. Comercianții votează candidaturile furnizorilor, iar furnizorii votează candidaturile comercianților.
Voturile pentru candidaturile din concurs vor fi acordate în perioada 10 septembrie – 25 octombrie, iar pe 5 noiembrie va avea loc Gala Premiilor Piața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu