duminică, 18 octombrie 2015

Loteria bonurilor fiscale: valoarea bonului din luna septembrie este de 274 de lei



  • ziua de emitere a bonului este 16 septembrie

  • pe 27 decembrie va avea loc o extragere ocazională, pentru bonurile emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie

Loteria bonurilor fiscale emise în luna septembrie va lua în considerare bonurile cu valoarea de 274 de lei emise în ziua de 16 septembrie. Această valoarea a fost stabilită duminică, 18 octombrie, când a avut loc extragerea Loteriei. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând de astăzi, 19 octombrie, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administra]ie fiscală din structura ANAF.
Pentru extragerea din data de 20 august au fost depuse 33 cereri de revendicare a premiilor.
Pe 27 decembrie, însă, va fi organizată o extragere ocazională a Loteriei, dedicată Crăciunului, la care pot participa bonurile emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu