vineri, 20 noiembrie 2015

Lions Club Sf. Gheorghe a donat un monitor multiparametri Satului seniorilor Milly



Membrii Lions Club Sf. Gheorghe, din Bacău, au donat Satului seniorilor Milly, amenajat de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) în vecinătatea Pădurii Runc (Buhuși), un monitor multiparametri, eficient și necesar pentru intervenție medicală rapidă. Deviza sub care activează membrii Lions Clubs din toată lumea este „We serv” (Noi servim), iar acțiunile sunt îndreptate spre diferite comunități sau spre oamenii care au nevoie de sprijin, inclusiv pentru a-și menține sănătatea.
Monitorul multiparametri este un aparat compact, ușor și portabil. Parametrii monitorizați de el sunt ECG, respirație, temperatură, SpO2, TA (NIBP) și rata pulsului.  Pe ecran apar șapte derivații ECG simultan, iar memoria sa este dimensionată pentru 500 de valori TA și pentru 72 de situații de alarmă (cu toți parametrii). De asemenea, parametrii pot fi revăzuți grafic și tubular pe ultimele 72 de ore.
„Implicarea dumneavoastră directă - se arată în mesajul de mulțumire adresat de FSC președintelui în exercițiu al Lions Club Sf. Gheorghe, Ioan Catană - a adus zâmbetul pe fețele persoanelor vârstnice și ale personalului de specialitate, dar și sentimentul că există oameni pentru care ei contează. Nu putem decât să vă mulțumim pentru implicarea în astfel de activități, deoarece bunăstarea emoțională, fizică și materială a beneficiarilor noștri sunt motorul activității noastre profesionale.”
Satul Seniorilor este un concept inedit de complex rezidențial pentru bătrânii care au nevoie de un loc liniștit în care să se retragă și este format din mai multe căsuțe, dispune de o curte mare ce adăpostește grădină de legume, de livadă și de iaz cu pește. In acest fel beneficiarii complexului se simt acolo ca într-un autentic sat tradițional românesc, unde au la dispoziție o atât facilități medicale, cât și de petrecere a timpului liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu