vineri, 15 ianuarie 2016

Loteria bonurilor fiscale va avea 14 extrageri în acest an



Ministerul Finanțelor Publice a prevăzut, pentru anul 2016, suma de 14 milioane de lei ca fond de premiere la extragerile Leteriei bonurilor fiscale. S-au luat în calcul 12 extrageri lunare și două extrageri ocazionale, pe 15 mai și pe 25 decembrie. Pentru extragerea din 15 mai, intervalul calendaristic în care sunt emise bonurile fiscale care pot participa la extragere este 1 februarie - 29 aprilie 2016, iar pentru extragerea din 25 decembrie 1 mai - 9 decembrie.
Loteria este organizată în scopul diminuării evaziunii fiscale prin cointeresarea, implicarea și responsabilizarea cetățenilor în fiscalizarea veniturilor realizate de comercianți din vânzarea bunurilor și prestarea serviciilor direct către populație.
La extragerile lunare participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii, iar la extragerile ocazionale pot participa bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finanțelor Publice.
Fondul de premiere pentru fiecare extragere este de un milion de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu