miercuri, 13 ianuarie 2016

Retrorevelion de tradiție la Slănic Moldova



Euro Vacanța, Slănic Moldova

Retrorevelionul – petrecerea dedicată celor care în adevărata noapte de Revelion au asigurat diferite servicii pentru cei care au venit să sărbătorească evenimentul (bucătari, ospătari, lucrători în hoteluri, taximetriști, polițiști sau jandarmi etc.) - este întreținută, în stațiunea Slănic Moldova, de peste 20 de ani, de Ioan Munteanu, administratorul complexului hotelier Euro Vacanța. În acest an, retrorevelionul va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, și va reuni circa 200 de persoane, care au început să se înscrie la eveniment chiar din prima zi a anului. Spectacolul artistic va fi asigurat de Margareta Clipa, de Gabriel Dorobanțu, de Carmen Rădulescu, de Trupa Alb Negru, de Aurel Moldoveanu și de ventrilocul Andrei Sandu, însoțit de păpușa Nea Alecu.
Cu acest prilej, complexul hotelier își va premia și salariați cei mai destoinici.
Euro Vacanța a organizat, în cei peste 20 de ani, toate sărbătorile dedicate Crăciunului și Anului Nou, inclusiv pentru creștinii de rit vechi. Pentru cei din urmă, care veneau mai ales din Republica Moldova, astfel de petreceri au avut loc până mai acum trei ani. Iernile fără zăpadă de la Slănic Moldova, din ultima vreme, au împins turiștii spre zonele în care s-au putut bucura de ierni adevărate – spune Ioan Munteanu. Dar, tradiția nu e pierdută și astfel de petreceri pot fi reluate oricând. După revelion și retrorevelion, următorul eveniment va avea loc în preajma apropiatei zi de 8 Martie.

„Împreună cu noi, cu salariații, vin și partenerii noștri, de exemplu cei care ne-au asigurat aprovizionarea cu cele necesare de Crăciun și de Anul Nou. Vom oferi un meniu de bun-simț, la 165 de lei de persoană, tarif pentru cei din afara complexului nostru. Salariații Euro Vacanța vin gratuit, iar partenerii lor de viață plătesc numai 50 de lei. Sunt destui oameni care nu au putut petrece revelionul la cumpăna dintre ani, dar care merită o astfel de petrecere, după toate regulile unui revelion adevărat.”
Ioan Munteanu, Complexul hotelier Euro Vacanța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu