marți, 26 aprilie 2016

Cele mai grase prime de Paști din județ



Fiecare salariat de la Chimcomplex și A5 Invest
 se va bucura, de Paști, de prima de 1.200 de lei brut

Cei peste 810 salariați ai societății Chimcomplex Borzești și ai societății A5 Invest, acționarul majoritar al combinatului chimic, au primit, de Paști, cele mai mari prime din județ. O astfel de primă a ajuns la 1.200 de lei brut (710 lei net). „Sunt cele mai mari prime din industria județului Bacău, pe care noi, Sindicatul Liber Ecotehning Onești din Chimcomplex, o vedem ca o dovadă de respect pentru munca depusă de oamenii din această societate” – ne-a declarat liderul organizației, inginerul Dorel Bălăiță.
De asemenea, Chimcomplex a oferit peste 50 de pachete cu produse pentru oameni cu nevoi speciale din comunitatea oneșteană.
Numai în combinatul chimic erau raportați, la sfârșitul anului 2014 (anul anterior celui pentru care abia acum se vor face raportările financiare oficiale), 668 de salariați. Chimcomplex este cel mai mare combinat chimic cu capital privat românesc, membru al Grupului industrial Societățile Comerciale Române. Compania din Borzești s-a remarcat în ultimii ani printr-o strategie de dezvoltare ambițioasă, care a adus rezultate notabile din punct de vedere financiar. Combinatul vizează preluarea societății Oltchim Râmnicu Vâlcea, pentru a lansa Compania Națională de Chimie. Chimcomplex este al treilea combinat chimic din România după valoarea producției marfă realizată în acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu