luni, 18 iulie 2016

Barrier a deschis fereastra spre jurnalism



Compania Electruc Plus, din Bacău, producătorul cunoscutului brand de tâmplârie de PVC Barrier (ferestre, uși pentru locuințe și uși de garaj) a lansat, la inițiativa propriilor salariați, publicația „Info Plus”. Cu apariție lunară, în opt pagini color în format mare (apropiat formatului broadsheet), Info Plus este dedicată vieții companiei cu circa 600 de angajați, din care cei iteresați pot afla noutăți despre aceasta, dar și despre ce mai fac în mod deosebit colegii lor. „Scopul ziarului – scrie redactorul șef Gabriel Miron în editorialul-semnal din primul număr (iulie 2016) – este să ofere informații utile despre tot ceea ce se întâmplă în interiorul organizației. Credem că va fi și un cadru potrivit dezbaterilor despre ceea ce ne preocupă zi de zi în activitățile noastre”.
Am reținut din primul număr al Info Plus interviul cu Julien Bratu, președintele Asociației de Management Japonez KAIZEN din România, portretul jurnalistic al unui fotograf pasionat, Horia Iancu, dialogul cu Thomas Klima, CEO al Rehau Europa de Est, care a vizitat recent compania din Bacău, „filmul” team-building – ului organizat în Valea Zânelor (Covasna), pe care cei de la Electric Plus l-au numit „The Oscar Barrier”, și tot aici am făcut cunoștință cu Divizia GSM a societății băcăuane.
Am reținut, însă, și numele noilor noștri colegi de breaslă, redactorii de la Info Plus: Alexandru Maxim, Raluca Elena Lupu, Raluca Sofian, Alexandra Antal și Liviu Vasilache.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu