joi, 7 decembrie 2017

Noi tineri arhitecți primesc dreptul de semnătură în profesie


Tineri arhitecți la ceremonia de anul trecut

Un nou lot de tineri arhitecți vor deveni de joi, 7 decembrie, membri ai Filialei Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România (OAR) și vor primi drept de semnătură pentru operele lor. Noua calitate a tinerilor arhitecți va fi acordată prin diplome și certificate, care vor fi înmânate de președita OAR Bacău-Neamț, Liliana Bârgu, și de președintele Filialei Bacău-Neamț a Uniunii Arhitecților din România, Gelu Tudorache.
Ceremonia va avea loc la Centrul de Cultură „G. Apostu”, din Bacău, unde o parte dintre tinerii arhitecți vor expune și câteva panouri cu propriile lucrări și vor prezenta date despre stagiul de lucrări de doi ani pe care l-au avut. „OAR gestionează dreptul de semnătură a arhitecților – ne-a spus Gelu Tudorache. UAR este o organizație a arhitecților seniori, consacrați, și asigură latura culturală a profesiei de arhitect și consolidarea relațiilor dintre membri. Prin acțiunile ei profesioniștii se pot implica mai mult în acțiuni artistice, culturale și sociale”.
Ceremonia organizată în Bacău, care devine tradițională este unică în România. Cu dreptul de semnătură dobândit, noii arhitecți pot să conducă lucrări și pot avea propriile lor lucrări.
Arhitecții cu drept de semnătură sunt înscriși în Tabloul Național al Arhitecților din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu