marți, 27 martie 2018

Profesioniștii contabili pregătesc Adunarea generală 2018

Adunarea generală din 2017

Profesioniștii contabili din județul Bacău, membri ai Filialei Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) vor analiza, pe 30 martie, activitatea desfăşurată anul trecut pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului. De asemenea – ne-a informat președintele în exercițiu al filialei, Marcel Bulinschi -, va fi analizată execuția bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2017, Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie a anului trecut și Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea din 2017.
Adunarea Generală a filialei va avea loc în Aula Moldova a Universității „George Bacovia”, de la ora 16,00.
Membrii filialei vor analiza și vor aproba și Programul de activitate pe anul în curs, bugetul de venituri și cheltuieli, dar și
lista experţilor contabili de onoare şi a contabililor autorizaţi de onoare și vor desemna reprezentanţii la Conferinţa Naţională a CECCAR din 13 – 15 aprilie, care va avea loc la Alba Iulia (Lancrăm). Tot acum vor avea loc alegeri pentru cenzor/comisia de cenzori și vor fi validate alegerile pentru Consiliul filialei și Comisia de disciplină, care au avut deja loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu